Energiemanagement

Door inzicht, monitoring en het juiste advies ga je verantwoord om met je energieverbruik en regelen wij je contract tegen scherpe tarieven.

Inventarisatie, analyse en monitoring van je energieverbruik leidt tot INZICHT en hierdoor wordt je bewust van je energieverbruik. Dit leidt ertoe dat je het wilt gaan beheersen, verbeteren en verlagen. Door inzicht in je verbruik en de mogelijkheden die er zijn om het verbruik te reduceren kan dit resulteren in een investering in bijvoorbeeld: LEDverlichting en/of Zonnepanelen.

Energieverbruik en de mate van managen ervan verschilt per bedrijf. Toch is het verstandig, hoe groot of klein het bedrijf ook is, om goed inzicht te hebben in je energieverbruik, verspilling te vermijden en bewust en efficiënt ermee om te gaan.

CONTINUE PROCES:

MONITORING – ANALYSEREN – INZICHT – MAATREGELEN – MONITORING

Let op: Bedrijven hebben een informatieplicht waarbij ze dienen aan te geven welke energiebesparende maatregelen getroffen zijn die binnen 5 jaar terugverdiend kunnen worden. Ze zijn namelijk volgens de wet verplicht deze maatregelen te nemen. Deze plicht geldt boven een vastgesteld verbruikt.

Meer weten over informatie voor bedrijven met betrekking tot energiebesparende maatregelen: neem dan contact op!

Onze Klanten Aan Het Woord

Lumenize heeft een duurzame oplossing geboden voor onze oude verlichting. We hebben gebruik gemaakt van de bestaande infrastructuur dus de installatiekosten waren beperkt . Verder hebben we meer sfeer kunnen creëren in de winkel, dus we hebben nu meer, mooier, beter en duurzamer licht.

Wijnhuis Blerick

Met de aanschaf van ledverlichting van Lumenize heb ik een lager stroomverbruik, meer licht op de juiste plaatsen en voor een goede prijs en subsidie heb ik mijn investering snel terugverdiend.

Brugman Metaalbewerking

Voor mijn werk heb ik goed licht nodig. Lumenize heeft mijn oude verlichting vervangen voor ledpanelen met een hoge lichtopbrengst. De verlichting geeft veel meer rust in mijn kantoor en door de subsidieregelingen is mijn netto investering veel lager dan de bruto investering.

Harry van der Heijden