Zonnepaneel

Zonnepaneel

Nadat er inzicht is in de reductie van het verbruik met de investering in LEDverlichting kan voor reductie van het resterende verbruik een investering in zonnepanelen worden overwogen. De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 5 tot 8 jaar. Lumenize kan binnen 48 uur en op afstand een offerte maken voor een aanbod zonnepanelen. Een mooi voorbeeld In combinatie met een case energiebelastingteruggaaf is dat de opbrengst van de teruggaaf hoger kan uitvallen met het toepassen van zonnepanelen. Vraag Lumenize om een toelichting. Van A-Z wordt een project begeleid, maar ook subsidies, BTW-teruggaaf en monitoring geregeld

Onze Klanten Aan Het Woord

Lumenize heeft een duurzame oplossing geboden voor onze oude verlichting. We hebben gebruik gemaakt van de bestaande infrastructuur dus de installatiekosten waren beperkt . Verder hebben we meer sfeer kunnen creëren in de winkel, dus we hebben nu meer, mooier, beter en duurzamer licht.

Wijnhuis Blerick

Met de aanschaf van ledverlichting van Lumenize heb ik een lager stroomverbruik, meer licht op de juiste plaatsen en voor een goede prijs en subsidie heb ik mijn investering snel terugverdiend.

Brugman Metaalbewerking

Voor mijn werk heb ik goed licht nodig. Lumenize heeft mijn oude verlichting vervangen voor ledpanelen met een hoge lichtopbrengst. De verlichting geeft veel meer rust in mijn kantoor en door de subsidieregelingen is mijn netto investering veel lager dan de bruto investering.

Harry van der Heijden