LEDverlichting

LEDverlichting

Investeren in LEDverlichting is meestal de eerste stap en vaak de eenvoudigste mede omdat deze manier van verduurzamen het snelst terugverdiend wordt. De gemiddelde terugverdientijd is 2 tot 3 jaar met een verlaging van het verbruik van meer dan 60%. Lumenize heeft al vele projecten uitgevoerd in de industrie en opslag, winkels, praktijken, kantoren en meer. Vraag Lumenize naar een referentie van een vergelijkbaar project als de branche waarin je bedrijf actief is. Lumenize reget alles van A-Z, inclusief subsidies zoals EIA, maar ook KIA kan worden aangevraagd.om een kantoor, laboratorium of praktijk, led-paneel PRAKTIJK biedt optimale verlichting om uw werk op hoog niveau uit te voeren.

De hoeveelheid licht en de kleurweergave van led-paneel PRAKTIJK is perfect afgestemd op het natuurlijk verlichten van uw ruimte.

Zo ontstaat een prettig klimaat waar u gedurende de dag productief bent én blijft. Het paneel is zeer geschikt om in een praktijk toe te passen vanwege de hoge lichtopbrengst en toch met een zeer lage verblindingsfactor. Het paneel is afgestemd op de hoge eisen die gesteld worden aan patientenbehandeling.

Onze Klanten Aan Het Woord

Lumenize heeft een duurzame oplossing geboden voor onze oude verlichting. We hebben gebruik gemaakt van de bestaande infrastructuur dus de installatiekosten waren beperkt . Verder hebben we meer sfeer kunnen creëren in de winkel, dus we hebben nu meer, mooier, beter en duurzamer licht.

Wijnhuis Blerick

Met de aanschaf van ledverlichting van Lumenize heb ik een lager stroomverbruik, meer licht op de juiste plaatsen en voor een goede prijs en subsidie heb ik mijn investering snel terugverdiend.

Brugman Metaalbewerking

Voor mijn werk heb ik goed licht nodig. Lumenize heeft mijn oude verlichting vervangen voor ledpanelen met een hoge lichtopbrengst. De verlichting geeft veel meer rust in mijn kantoor en door de subsidieregelingen is mijn netto investering veel lager dan de bruto investering.

Harry van der Heijden