WAARMAKEN

We doen wat we beloven en maken waar wat we zeggen. Aan de hand van een bespaaradviesrapport geven we aan wat de bestaande situatie is van de verlichting en wat je mag verwachten in de nieuwe situatie met de ledverlichting. Je weet dan precies wat de besparing is op verbruik en onderhoud, welke verlaging je mag verwachten op je energierekening, hoeveel minder CO2 uitstoot de vervanging oplevert en wat de netto investering is na de aftrekposten afschrijving, EIAsubsidie en KIA.

 

Onze Klanten Aan Het Woord

Lumenize heeft een duurzame oplossing geboden voor onze oude verlichting. We hebben gebruik gemaakt van de bestaande infrastructuur dus de installatiekosten waren beperkt . Verder hebben we meer sfeer kunnen creëren in de winkel, dus we hebben nu meer, mooier, beter en duurzamer licht.

Wijnhuis Blerick

Met de aanschaf van ledverlichting van Lumenize heb ik een lager stroomverbruik, meer licht op de juiste plaatsen en voor een goede prijs en subsidie heb ik mijn investering snel terugverdiend.

Brugman Metaalbewerking

Voor mijn werk heb ik goed licht nodig. Lumenize heeft mijn oude verlichting vervangen voor ledpanelen met een hoge lichtopbrengst. De verlichting geeft veel meer rust in mijn kantoor en door de subsidieregelingen is mijn netto investering veel lager dan de bruto investering.

Harry van der Heijden