Meerdere meters

Heb je meerdere stroommeters in gebruik dan heb je mogelijk recht op teruggaaf energiebelasting. Je wordt per meter afgerekend en de leverancier van stroom houdt niet automatisch rekening met je totale verbruik. Daardoor betaal je mogelijk teveel energiebelasting. Laat Lumenize een inventarisatie en een berekening maken en als je teveel betaald hebt zal Lumenize een verzoek teruggaaf energiebelasting indienen.

Onze Klanten Aan Het Woord

Lumenize heeft een duurzame oplossing geboden voor onze oude verlichting. We hebben gebruik gemaakt van de bestaande infrastructuur dus de installatiekosten waren beperkt . Verder hebben we meer sfeer kunnen creëren in de winkel, dus we hebben nu meer, mooier, beter en duurzamer licht.

Wijnhuis Blerick

Met de aanschaf van ledverlichting van Lumenize heb ik een lager stroomverbruik, meer licht op de juiste plaatsen en voor een goede prijs en subsidie heb ik mijn investering snel terugverdiend.

Brugman Metaalbewerking

Voor mijn werk heb ik goed licht nodig. Lumenize heeft mijn oude verlichting vervangen voor ledpanelen met een hoge lichtopbrengst. De verlichting geeft veel meer rust in mijn kantoor en door de subsidieregelingen is mijn netto investering veel lager dan de bruto investering.

Harry van der Heijden