Sociale instelling

Voer je een bedrijf, instelling of vereniging op basis van vrijwilligers, zonder winstoogmerk en ben je niet gericht op sportactiviteiten dan kom je mogelijk in aanmerking voor een reductie van je energiebelasting van 50%. Laat Lumenize beoordelen of je aan alle vereisten voldoet. Maar er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Laat je door ons overtuigen dat er toch mogelijkheden zijn voor teruggaaf energiebelasting ondanks dat je niet in aanmerking komt voor de 50% teruggaaf.

Onze Klanten Aan Het Woord

Lumenize heeft een duurzame oplossing geboden voor onze oude verlichting. We hebben gebruik gemaakt van de bestaande infrastructuur dus de installatiekosten waren beperkt . Verder hebben we meer sfeer kunnen creëren in de winkel, dus we hebben nu meer, mooier, beter en duurzamer licht.

Wijnhuis Blerick

Met de aanschaf van ledverlichting van Lumenize heb ik een lager stroomverbruik, meer licht op de juiste plaatsen en voor een goede prijs en subsidie heb ik mijn investering snel terugverdiend.

Brugman Metaalbewerking

Voor mijn werk heb ik goed licht nodig. Lumenize heeft mijn oude verlichting vervangen voor ledpanelen met een hoge lichtopbrengst. De verlichting geeft veel meer rust in mijn kantoor en door de subsidieregelingen is mijn netto investering veel lager dan de bruto investering.

Harry van der Heijden